HJK:n kannattajat saivat aihetta juhlaan Eurooppa-liigan karsintaottelussa torstaina

HJK:n kannattajat saivat aihetta juhlaan Eurooppa-liigan karsintaottelussa torstaina, kun Atom puski helsinkiläiset 1-0-johtoon bulgarialaista Beroeta vastaan,Jalkapallo pelipaidat.

HJK:n yleensä kovin hillitty päävalmentaja Mika Lehkosuo innostui voitokkaasta loppuvihellyksestä siinä määrin että sinkosi vesipullonsa täydellä voimalla ilmaan – ja monotti laskevaa “palloa” oikealla jalallaan.HJK on nyt sarjakärjessä 37 pisteellä.173 liigaottelussa Parikka viimeisteli 35 maalia.Samassa pistelukemassa on myös IFK Marienhamn, mutta HJK on edellä paremman maalieron turvin.

Aikoinaan Klubi 04:n kautta HJK:n edustusjoukkueen kokoonpanoon murtautunut Jarno Parikka pelasi kuusi kautta Klubissa vuosina 2006-2011 ja voitti kolme peräkkäistä Suomen mestaruutta.

Se nimittäin karkasi kahden ensimmäisen peliminuutin aikana jo 2-0-johtoon!

Tällä hetkellä HJK on sarjassa toisena IFK Marienhamnin jälkeen

Kotiottelussaan HJK karkasi 2-0-johtoon jo kahden minuutin jälkeen.Veikkausliigassa sarjakärkeen hamuava HJK sai melkoisen alun sunnuntain ottelulle PK-35 Vantaata vastaan.Sekä Taye Taiwo että Medo joutuivat tulemaan vaihtoon tällin takia,Jalkapallo pelipaidat.

17.minuutin kohdalla johto oli jo 4-0.Klubi voitti ansaitusti bulgarialaisen Beroen kotonaan Atomin puskumaalilla 1-0, ja yhteislukemat olivat näin HJK:n hyväksi 2-1.HJK jatkaa Eurooppa-liigan karsintojen kolmannelle kierrokselle.

Se johti muun muassa siihen, että PK:n päävalmentaja Shefki Kuqi vaihtoi muun muassa maalivahtia.

Taiwo on itseoikeutettu aloittaja vasemmalla laidallaan, vaikkei ihan parastaan pallollisena torstaina esittänytkään.Helsinkiläisten vastustajaksi tulee hyvin todennäköisesti ruotsalainen IFK Göteborg.

HJK onnistui nousemaan Veikkausliigan kärkeen

HJK onnistui nousemaan sarjakärkeen, kun muun muassa Nikolai Alho onnistui maalinteossa.Veikkausliigassa sarjakärkeen hamuava HJK sai melkoisen alun sunnuntain ottelulle PK-35 Vantaata vastaan,Jalkapallo pelipaidat.

HJK pelaa seuraan karsintapelinsä jo viikon kuluttua torstaina, näillä näkymin IFK Göteborgia vastaan.Se nimittäin karkasi kahden ensimmäisen peliminuutin aikana jo 2-0-johtoon!

HJK onnistui nousemaan Veikkausliigan kärkeen, kun se päihitti maali-iloitteluksi menneessä ottelussa PK-35 Vantaan sunnuntaina.

Tällä hetkellä HJK on sarjassa toisena IFK Marienhamnin jälkeen. Voitolla se nousisi kuitenkin tasapisteisiin ja olisi ykkönen paremmalla maalierolla.HJK eteni torstain 1-0-voitollaan Eurooppa-liigan kolmannelle karsintakierrokselle mutta ei selvinnyt takaiskuitta.

Zlatanilla on vielä yksi kausi sopimustaan jäljellä, eikä hän halua lähteä

Ruotsalaismedian mukaan Zlatan Ibrahimovic on hakenut USA:n viisumia.Ruotsalaistähden sopimuksen kerrotaan olevan kolmevuotinen.Uutisen jälkeen spekulaatiot tähtihyökkääjän jatkosta Paris Saint Germainissa ovat kiihtyneet,Jalkapallo pelipaidat.

Ibrahimovic ei ennättänyt palloon, jonka Terry pukkasi takaisin PSG:n rangaistusaluetta kohti.Paris Saint-Germain on nostettu monena vuotena mahdollisten ennakkosuosikkien sarjaan, eikä tämä vuosi tee poikkeusta.

Olen ensi kaudella 34-vuotias ja sopimukseni päättyy vuonna 2016. En näe, että voisin pelata enää tätä korkeammalla tasolla.Ibrahimovicin, 34, sopimus PSG:n kanssa päättyy tämän kauden jälkeen.

Huhut Ibrahimovicin lähdöstä takaisin Serie A:han ovat velloneet keväästä asti. Pelaaja itse on jatkuvasti kieltänyt lähtevänsä ranskalaiseurasta.

Ronaldon mielestä Wales oli turnauksen loistava tähti ja ilmestys

Portugali kaatoi Walesin 2–0, ja Ronaldo puski ottelun ensimmäisen maalin ja antoi syötön toiseen, Nanin tekemään maaliin.JALKAPALLON EM-kisoissa nähtiin tiistaina toistaiseksi suurimmat yllätykset, kun Unkari kaatoi Itävallan, ja Islanti pakotti Portugalin tasapeliin.

Messi joutui pettymään neljännessä arvokisafinaalissaan peräkkäin, kun Argentiina hävisi Copa American finaalissa Chilelle.RONALDO korosti ottelun jälkeen toimittajille sitä, että unelma finaalista saavutettiin joukkueena – ja sen joukkueen eteen Ronaldo taistelee täysillä.

”Tämä oli onnekas ilta heille. Olimme turhautuneita, koska he eivät edes yrittäneet pelata. En usko, että he saavuttavat mitään täällä.”