Manchester United nousi nyt Chelsean rinnalle: molemmilla on kolmesta ottelusta kolme voittoa

Pieni siirto vei egyptiläisen Ahmed Elmohamadyn ulos tilanteesta.Lopussa tuli punainen kortti taas ja muutamia maalinedustahässäköitä, mutta ei muuten mitään vaaraa ollut.Pitää vaan petrata tästä.Pelasin sinne, ja jätkät pelasivat aika hienosti sen tilanteen.

Antonio Conte voivotteli Chelsean Jalkapallo pelipaidat yllättäviä vaikeuksia siirtomarkkinoilla ennen Burnley-pelin alkua.Sen jälkeen hän otti pari askelta maalia kohden ja syötti tilanteeseen ryntäävälle Marcus Rashfordille.Eintracht pelasi vartin vajaalla.HIFK:lla oli varmaan kolme paikkaa ja kolme maalia tänään.Pallo oli maalissa ja hyvä fiilis.

Italialainen on saanut Stamford Bridgelle vain Marseillessa viime kaudella pelanneen Michy Batshuayin ja Leicesterin mestaruussensaation N'Golo Kantén. Nuori Chelsea pelipaidat 2016 -tähti survoi pallon sisään parista metristä ja innosti myös Mourinhon villiin tuuletukseen.Meier oli tuhrinut rangaistuspotkun vähän ennen Eintrachtin Michael Hectorin ulosajoa. Meier vaihtoi nurkkaa ja epäonnistui.