Lontoolaisseura tasasi pisteet Liverpoolin kanssa kotonaan maalein 1-1

Avaldsnes oli sen sijaan lyömätön kaikissa kolmessa pelissään ja eteni jatkoon.Liverpoolin Jalkapallo pelipaidat iski ottelun lopussa lisäajalla 1-0-voittomaalin.Liverpoolin maalivahti Eldin Jakupovic ei voi uskoa, että piste suurseuraa vastaan luisui käsistä lisäajalla.

Italialaisvalmentaja Antonio Conten komentoon täksi kaudeksi siirtynyt Liverpoolin jatkaa puhtaalla pelillä.Sunnuntain ottelussa Elise Thorsnes vei Avaldsnesin johtoon 24. peliminuutilla.Marcus Rashfordin viimeistelemän osuman jälkeen Liverpool pelipaidat 2016-pelaajat ryntäsivät vierasfanien eteen juhlimaan maalia ja sen tuomaa voittoa.Kun Marcus Rashford onnistui maalinteossa lisäajalla ja varmisti ManU:lle voiton, yksi joukkueen kannattajista tuuletti niin innokkaasti, että häneltä murtui mediatietojen mukaan jalka.

Toni Kroos pelasti Liverpoolin loppuminuuttien osumallaan La Ligassa.Lauantaina lontoolaissikermä löylytti Liverpoolin maalein 3-0.Islantilaispelaaja Holmfridur Magnusdottir lisäsi norjalaisten etumatkaa 36. minuutilla.