Maalivahti Thomas Dähne piti nollan kolmesti peräkkäin

Mutta vain seitsemän minuuttia myöhemmin Celtan Orellana tasoitti komealla kaukolaukauksellaan.Nuori suomalaishyökkääjä tuli kentälle Bayer Leverkusenin hakiessa tasoitusta Borussia Mönchengladbachin kotikentällä.Eden Hazardin pitää olla yhtä päättäväinen jokaisessa pelissä.Avaldsnesin kolmen ottelun maaliero oli peräti 19-1.

Viikonlopun kierroksen päättävät tämänpäiväiset ottelut West Bromwich-Middlesbrough Jalkapallo pelipaidat (kello 15.30) ja FC Barcelona pelipaidat 2016-West Ham (18.00).Toni Kroos päästi lähes 66 000-päisen kotiyleisön piinasta tykittämällä kaukaa 2-1-osuman 80. minuutilla, ja Real Madrid jatkaa sarjataulukon kärjessä.

Jolle korvasi Charles Aránguizin 78. minuutilla ja jo 114 sekuntia myöhemmin hän kruunasi Bundesliiga-debyyttinsä maalilla.Wayne Rooney jännittää, riittävätkö hänen näyttönsä sunnuntaina julkaistavaan Englannin maajoukkueeseen.Olen iloinen, koska näin tänään päättäväisyyttä.

Jolle puski upeasti Karim Bellarabin keskityksen ohi kotijoukkueen maalivahti Yann Sommerin.Monivuotinen kapteeni on kaukana huippuvuosien tehoistaan, ja Englannin uusi koutsi Sam Allardyce saattaa tehdä päätöksen, joka on José Mourinhollakin edessä.