Manchester United on nyt voittanut kaikki kolme peliään tämän kauden Valioliigassa

Lontoolaisseura tasasi pisteet Manchester United pelipaidat 2016 kanssa kotonaan maalein 1-1. Toki maali tekee nuoresta suomalaisesta vaikean ohitettavan jatkossa.Rooneyn kannalta huolestuttavinta oli se, että kippari näytti olevan pahasti hukassa kaatosateessa pelattavassa ottelussa.

Henkilökohtaisesti taitaa olla ensimmäinen voitto urallani avauspelissä.Se on se, minkä takia olemme seitsemäntenä sarjassa.HIFK:n pukukopissa huudettiin kovaa, ehkä kovempaa kuin kertaakaan tällä kaudella. Manchester United on avannut kautensa poikkeuksellisesti kolmella vieraspelillä.

Maajoukkuemanageri Allardyce on ilmoittanut, että hän haluaa tehdä lopulliset päätöksen joukkueesta vasta tämän kierroksen jälkeen.On vähän kivempaa aloittaa kausi näin, Hradecky kertoi.Se on käsittämätöntä, SJK:n Roope Riski sanoi.

Ottelu ratkesi, kun Väyrynen syötti mestarillisesti rangaistusalueelle, ja hetkeä myöhemmin Jani Bäckman pamautti 2-1-voittomaalin SJK:n verkkoon viime minuuteilla.Manchester United Jalkapallo pelipaidat maalin rangaistuspotkusta tehneen James Milnerin erikoinen taika pitää yhä.